bobos ballonger

Bilder ur föreställningen

Recension

”tråden tvinnas av mimmästaren Bo W Lindström till en väv av känslor och relationer mellan Bobo och de färg-, och känslostarka ballongerna”

”En ledsen blå, en glad gul, en ilsken röd och en skraj grön blir alla personligheter, som förstärks, förhöjs och förädlas av Lindströms expressive Bobo i gul basker och vid kappa som döljer allsköns hemligheter.”

”Associationer och infall blir små bubblor av milt clowneri och fantasteri”

Karin Helander SvD 28/9 -20

Om föreställningen

Idé: Bo W Lindström
Regi: Ulf Evrén
Scenografi & kostym: Sara Kander
Musik & ljud: Torbjörn Svedberg
Ljus, video & teknik: Kundali Löfstrand
Mask: Alva Nord
Affischbild: Dante Kander
Press- & programbilder: Bengt Wanselius
Skådespelare: Bo W Lindström
Producent: Veronica Bedecs

Målgrupp: Från 3 år och uppåt
Föreställningslängd: ca 30 min

I dag ska BoBo och hans ballonger gå till sitt favoritställe i utkanten av parken. Ballongerna är BoBos familj. En är arg och röd. En är gul och glad. Den blåa är så ledsen och den gröna är alltid rädd. Men precis när BoBo sätter sig för att njuta av picknicken så blir det oroligt bland ballongerna. Den röda ilsknar till på den glada. Den ledsna vill inte att de ska bråka och den rädda är bara rädd. Och den rosa blyga då? Den får vi inte glömma. Den vill också vara med. En ordlös, ömsint, finurlig föreställning med musik, mim, humor och så klart… ballongerna, BoBos familj… eller är det hans känslor?

BoBos Ballonger görs som en klassisk Pantomimteaterföreställning, för alla från 3 år. En familjeföreställning för små barn om stora frågor. BoBos Ballonger kommer att kunna ses på hemmascenen Påfågeln och på turné runt om i hela landet.